Netrix är sedan den 1 januari 2019 en del av eValent Group AB.Läs mer här!

Integrerade Magento med Monitor
– Allt går mycket snabbare nu!

Halltorp Rördelar integrerade Magento med sitt affärssystem Monitor. En lösning som avsevärt effektiviserade kommunikationen med kunderna.
– Allt går mycket snabbare nu, säger Oscar Hallberg, marknadsansvarig på Halltorp Rördelar.

– Det har fungerat jättebra! Netrix är lyhörda och lättillgängliga, och vi är supernöjda, säger Oscar Hallberg, marknadsansvarig på Halltorp Rördelar AB.

Halltorp Rördelar AB i Kalmar är en av Sveriges mest kompletta importörer av rör och rördelar för VVS och industriapplikationer. Verksamheten har under de senaste åren vuxit till ca 10 anställda och en omsättning på 45 miljoner kr.

Lyckosam satsning

Med ett växande sortiment på snart 4 000 artiklar fanns det mycket att tjäna på att rationalisera produktinformationen till kunderna. I höstas bestämde man sig därför för att integrera sitt affärssystem, Monitor, med en webblösning i Magento, så att all administration av sortiment kan ske via affärssystemet. En satsning som visat sig vara lyckosam på alla sätt. Sedan lanseringen i slutet av februari av har man kunnat presentera två nya sortiment med totalt omkring 300 produkter.
– Det har funkat jättebra! Integrationen är klockren. Allt går mycket snabbare, nu kan vi kommunicera våra produktnyheter ut på marknaden i betydligt högre takt, förklarar Oscar Hallberg.

– Vi är supernöjda

Och lika viktigt är att även kundupplevelsen har förbättrats med den nya lösningen. Detta genom en modernare, mobilanpassad design, som specialanpassats för att kunna visa olika typer av artiklar i olika lättöverskådliga vyer.
– Kunderna tycker det är jättebra med den information vi presenterar, så webshopen används väldigt mycket. Och även många nya kunder hittar oss här.
Anledningen till att Netrix valdes som leverantör för lösningen är de goda erfarenheterna av samarbete från tidigare webbprojekt. Och även i detta projekt har högt ställda förväntningar på kompetens och genomförande infriats.
– Det har fungerat jättebra! Netrix är lyhörda och lättillgängliga, och vi är supernöjda, säger Oscar Hallberg.

Halltorp Rördelar marknadsför sina produkter i en Magento-baserad webblösning kopplad till affärssystemet Monitor.
Adress: www.halltorp.com

Läs mer om projektet här!