Netrix är sedan den 1 januari 2019 en del av eValent Group AB.Läs mer här!

Netrix blir eValent från 1 januari 2019

 

Nu kommer du som e-handlare att ha ännu större anledning att kontakta oss för att förbättra din e-handel.

Från och med den 1 januari 2019 kommer vi att ingå i det välrenommerade företaget eValent, specialister på e-handelslösningar för små och medelstora företag.

Det innebär att vi nu kan erbjuda ytterligare tjänster och ännu mer specialiserad kompetens inom både teknisk utveckling, online-marknadsföring och konverteringsoptimering.

Vi har haft några fantastiska år bakom oss med Magento 2 som e-handelsplattform. Kundfokus och kompetens har genomsyrat vår kultur internt, och vi har fått förmånen att utveckla en mängd olika tillämningar för våra kunder inom bland annat affärssystemsintegrationer och business-2-business-lösningar.

För att kunna växla upp och bli ännu mer attraktiva för våra kunder går vi nu samman med eValent Group AB, som besitter unik kompetens inom bland annat design, marknad och konvertering. Företaget har idag ca 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014 och har sitt huvudkontor i Malmö. VD för eValent Group AB är Jonas Kjellander.

Vi på Netrix är mycket entusiastiska över att kunna erbjuda gamla och nya kunder ett bredare utbud och ännu bättre service inom den nya organisationen. Vi kommer såklart att behålla vår lokala närvaro med kontoret i Växjö.

Med denna glada nyhet vill vi passa på att hälsa er en riktigt

från Lars Jonsson, Thomas Nordkvist och Jon Jonsson

PS
Vi bifogar en bild på vårt glada team tillsammans med eValents VD Jonas Kjellander.
(Från vänster Jon Jonsson, Jonas Kjellander, Thomas Nordkvist och Lars Jonsson)