Netrix är sedan den 1 januari 2019 en del av eValent Group AB.Läs mer här!

Integrera Magento med ditt affärssystem

Det finns stora vinster att hämta när du kopplar ihop webbshopen med ditt affärssystem. Den främsta fördelen är att du hela tiden kan hålla tempot uppe för dina webbkunder - nya produkter, produktbilder och priser kan uppdateras så fort de kommit in i affärssystemet. Nya kunder och beställningar hamnar direkt i affärssystemet utan onödiga omvägar, och utan onödiga mänskliga fel. I förlängningen blir resultatet en ökad försäljning – samtidigt som du lägger mindre tid på administration!

Ju mer desto lönsammare

Ju mer data som utbyts mellan dina system desto större blir nyttan av att koppla samman systemen. Om du räknar på värdet av inbesparad tid, uteblivna fel och nöjdare kunder så visar det sig att integreringsprojektet blir lönsamt redan vid ganska små transaktionsmängder.

Klart för integration

Magento är från början förberett för att integrera med ditt affärssystem. Vi hjälper dig att koppla din webbshop till de flesta affärssystem på marknaden.

For integrationen använder vi Netrix SaleSync, en moduluppbyggd integrationsmotor som gör att du enkelt utbyter produktinformation och bilder, priser, lagersaldo, order och kundinformation mellan ditt affärssystem och din Magento-webbshop.

Affärssystem som du kan koppla till Magento med Netrix SaleSync

Visma AdministrationLäs mer
Visma Business och Global 
Navision (Microsoft Dynamics NAV)Läs mer
Specter 
GarpLäs mer
Jeeves 
FDTLäs mer
IBS 
Pyramid 
SAP 
MonitorLäs mer

Har du ett annat affärssystem, till exempel Agresso , Briljant, Hogia, Monitor, SAP Business One? Med 15 års erfarenhet av att koppla olika affärssystem till webbshopar kan vi lösa det mesta.