Smith & Bull A/S- Skinnlåven

"Vi har nu betydligt lägre kostnader, och det har även blivit enklare att hantera administrationen."

Nilssons Möbler i Svedala

"Det känns tryggt att arbeta med Netrix. Vi får bra svar på våra frågor och dessutom ordentliga förklaringar på hur lösningen fungerar."

Schneider Electric Sverige

"Samarbetet med Netrix har fungerat bra. Alla målen uppfylldes fullt ut, och projektet hölls inom den utlovade tidsplanen."

BatteriGrossisten

När det var dags att byta plattform till Magento valde BatteriGrossisten Netrix som leverantör bland annat på grund av en komplett koppling till Visma Administration.

Tjäder Läder

"Vi tycker det är bra att anlita Netrix för att de har lösningar på de önskemål vi haft, de är lätta att nå när vi har frågor, och de pratar ett språk som vi förstår."

Duvan Bok & Kontor – duvan.se

Med flytten till Magento-plattformen och integration med affärrsystemet FDT nätbokhandel Duvan Bok och Kontor kundupplevelsen till en ny nivå.

A-skylt – Trafikskyltar.se

Responsiv design och bibehållen toppranking i Google var viktiga komponenter när A-skylt bytte till Magento 2 för sin webbshop trafikskyltar.se.

Informationsutvecklarna Förlag

Möjlighet att lägga till extramaterial i form av provkapitel var viktigt när Informationsutvecklarna Förlag valde webbshopslösning.

Axfood

Axfood hade behov av att göra det enklare och billigare för Hemköps och Willys butiker att beställa utrustning, mindre inventarier och kontorsmaterial.

Klockmaster

Klockmasterkedjan med ca 50 ingående klockbutiker behövde ett webbshopsystem för att komplettera den fysiska försäljningen i butikerna.

Nelson Garden

I ett flerårigt samarbete med Nelson Garden byggde vi en mobilanpassad webbplats integrerad med företagets interna produktdatabas.