Netrix SaleSync – integrerar affärssystem med Magento

Netrix SaleSync är en integrationsmotor som hanterar dataflöden mellan Magento och olika affärssystem. Den är uppbyggd av moduler som är anpassade för olika affärssystem. Den kan också användas för att läsa in produktfiler från PIM-system, vilket kan komplettera den information som finns i affärssystemet.

Med SaleSync automatiserar du informationsflödet mellan Magento och ditt affärssystem.

Order

Du överför order från Magento till affärssystemet, så att de är klara för att hanteras enligt din vanliga faktureringsrutin.

Produkter

Du överför produktinformation från affärssystemet till Magento, såsom artikelnummer, namn, beskrivning, pris, lagersaldo, kategori, artikelvarianter, momsklass och all annan information som kan finnas i ditt affärssystem.

Priser

Du överför prislistor och rabattavtal, så att inloggade kunder kan se och handla till de priser ni har avtalat om.

Kunder

Du överför kunduppgifter, såsom kundnummer, namn, fakturaadress, leveransadresser, e-postadress, kundprislista, rabattavtal, mm.

Lagersaldo

Du kan synkronisera lagersaldo i separata körningar, t.ex en gång per minut,  så att du hela tiden har uppdaterat lagersaldo i webbshopen.

Bilder

Du kan överföra bilder direkt från affärssystemet, eller från en separat mapp.

SaleSyncs modulbaserade arkitektur gör det möjligt smidigt bygga till funktionalitet efter behov.

Alla import- och exportfunktioner i SaleSync kan schemaläggas, så att de körs automatiskt så ofta du finner lämpligt. T.ex kan du välja att webbordrar hämtas en gång i timmen, att lagerstatus uppdateras en gång i minuten, och att priser uppdateras en gång per dygn.

Affärssystem som kan kopplas med SaleSync

SaleSync kan integrera affärssystem med Magento på två olika sätt.

Med API-koppling utbyts informationen direkt mot affärssystemets API. Kopplingen kan installeras och konfigureras utan hjälp av affärssystemskonsult.

Med Filintegration utbyts informationen via filer i valfritt format, vanligen csv eller XML-fomat. Vanligen sker kopplingen i samarbete med en tekniker med detaljerad kunskap om det aktuella affärssystemet.

Affärssystemskoppling

Teknik

 

Visma Administration

API

Läs mer

Visma Business och Global

Filintegration

 

Navision (Microsoft Dynamics NAV)

Filintegration

 Läs mer

Specter

API

 

Garp

Filintegration

 

Jeeves

Filintegration

 

FDT

Filintegration
(med FDTs webbverktyg, ingen FDT-tekniker behövs)

 Läs mer

IBS

Filintegration

 

Pyramid

Filintegration

 

SAP

Filintegration

 

Monitor

Filintegration

Läs mer

Teknisk beskrivning

Netrix SaleSync är en ERP-klient utvecklad för Windows 7/8/10, och utnyttjar Magentos REST-API för kommunikationen med webbshopen.

Programmet är uppbyggt av moduler kring en kärna av väldefinierade datamodeller. Arkitekturen gör det möjligt att på ett flexibelt sätt utbyta försäljningsrelaterad information mellan olika system. Det är också byggt för att smidigt kunna lägga till plugins med funktionalitet som bearbetar data enligt specifika önskemål i samband med överföringar.