Om Netrix

Handeln på Internet växer snabbt. Under föra året med så mycket som 16 %. Möjligheterna är stora för alla som gör rätt.

Därför är det numera bara en fråga om när - och kanske hur- och med vem – som du ska fortsätta utveckla din e-handel.

Och en del andra frågor också förstås.

Det är därför du behöver vår hjälp.

E-handel i mer än 15 år

Vi har hållit på med e-handel i mer än 15 år. Och vi har sett metoderna för att lyckas med e-handel växa fram. Hur köpfunktioner designas, hur kunderna hittar till din webbshop, hur varje enskild kund får rätt information för att enkelt genomföra sitt köp.

Ett småländskt företag

Netrix är ett småländskt företag, och här är vi vana att utvecklas i takt med omvärlden. Och vi har sett e-handelsbranschen stöpas om. Från att många mindre webbyråer skapat nätbutiker för enskilda företag, till dagens utveckling där nästan all funktionalitet du behöver har samlats i ett fåtal lösningar som används av hundratusentals e-handlare i hela världen.

Arbetar med Magento

Vi på Netrix har valt att arbeta med Magento – en e-handelsplattform som används av mer än 240.000 webbshopar över hela världen. I Magento kan vi redan från grunden erbjuda nästan allt det som har visat sig fungera i en webbshop. Och det som inte finns med i grunden finns ofta att köpa till en låg kostnad på marknadsplatsen Magento Connect. Och finns det inte där kan vi bygga det åt dig.

Ett innerligt engagemang

Det vi allra helst vill är att arbeta med dig som vill mycket – du som kräver en bra lösning med ständigt ökande försäljning till nöjda kunder.

Vi vill lyssna och ta till oss dina förutsättningar. Och vi vill bidra med vår kunskap – sätta upp bästa möjliga webbshop för ditt företag, integrera med ditt affärssystem, se till att du hittar rätt med din marknadsföring på internet.

Kort sagt – vi vill arbeta med dig. Därför ställer vi ut ett löfte. Vi kan inte lova en bestämd avkastning på satsat kapital, eller en exakt ökning av din försäljning – men vi kan lova att vi har värdefull kunskap och erfarenhet, och ett innerligt engagemang som vi vill dela med oss av till dig.