Netrix är sedan den 1 januari 2019 en del av eValent Group AB.Läs mer här!

Tjäder Läder – snyggare och effektivare

Erica Högberg är VD och e-handelsansvarig på Tjäder Läder.

”Vi tycker det är bra att anlita Netrix för att de har lösningar på de önskemål vi haft, de är lätta att nå när vi har frågor, och de pratar ett språk som vi förstår.”

Erica Högberg är VD och e-handelsansvarig på Tjäder Läder AB, ett företag som förser landets läderslöjdare med allt de behöver i form av verktyg, förbrukningsmaterial, skinn och läder.

Integration med Visma Administration
Tjäderläder har anlitat Netrix under 8 år, nu senast för en webbshop i Magento 2, kopplad till Visma Administration med integrationsappen Netrix SaleSync.

– Vi uppdaterar flera hundra artiklar i veckan, och tack vare att ändringarna automatiskt överförs till webbshopen sparar vi väldigt mycket tid.

– Vi använder också färgkartor för många av produkterna. Det blir så himla snyggt! Och det är mycket uppskattat av våra kunder. Tack vare att färgkoderna överförs från Visma Administration har det blivit så enkelt att hantera!

Webbshopen är en business-to-business-lösning där Magento-plattformens inbyggda kundgruppshantering används för att ge avtalskunder rätt pris när de lägger order online. Såväl priser som kunder uppdateras från Visma. Kunder som är bekanta med sortimentet kan dessutom använda ett snabborderformulär, där de enkelt fyller i de artiklar de vill beställa utan att behöva bläddra i webshoppen.

– Vi sparar också mycket tid på att vi importerar order direkt in i Visma från webbshopen. På så sätt slipper vi manuellt knappa in ordrar, och vi undviker även alla problem med skrivfel.

– Vi tycker det är bra att anlita Netrix för att de har lösningar på de önskemål vi haft, att de är lätta att nå när vi har frågor, och att de pratar ett språk som vi förstår.

Tjäder Läders webshop har en modern responsiv design med tydliga kontrastfärger och visuella hjälpmedel som ger en stimulerande köpupplevelse för kunden.

Fakta om webbshopen

Produkter: Skinn och läder,  verktyg, förbrukningsmaterial, litteratur för läderslöjdare
Plattform: Magento 2.1
Externa kopplingar: Netrix SaleSync används för integration med affärssystemet Visma Administration (artiklar, bilder,lagersaldo, priser, kunder, order).
Betalsätt: Kortbetalning (Visa, MasterCard) i efterhand via DIBS.
Viktiga funktioner:

Kundinloggning med unika prislistor.

Snabborderformulär

Utskrift av PDF-katalog baserat på webshopssortimentet i realtid.

Färgkartor (swatches) för presentation och val av färg- och skinnvarianter.

Lanserades: 30 september 2016
Adress: www.tjaderlader.se
Projektansvarig hos Netrix
Jon Jonsson
jon@netrixab.se
0723-3108592
Kontakta gärna Jon om du har frågor!