Netrix är sedan den 1 januari 2019 en del av eValent Group AB.Läs mer här!

Starta webshop i Magento

E-handeln i Sverige och i världen fortsätter att öka i oförminskad takt. Allt fler branscher ser möjligheten att öka sin försäljning genom att ett erbjuda sina produkter just där kunderna finns – på webben.

Den traditionella e-handeln med enkla, väldefinierade produkter som kläder, böcker och hemelektronik har under lång tid utbildat konsumenterna i att handla digitalt. Den tillväxt inom e-handel som nu pågår drivs alltmer av kunder som vill kunna beställa även mer specialiserade produkter, där förväntningarna på information och kundanpassning är högre, där produktutbud och prissättning är mer komplicerade, och där kraven på integration med andra tjänster och system ökar. 

Med tanke på de här förutsättningarna – är det över huvud taget möjligt att starta en webshop idag, utan att hamna hopplöst på efterkälken redan från början?

Det korta svaret är – Ja, det är bara att köra igång. Kontakt oss idag!

Ingå i ett ekosystem av produkter och tjänster

Det lite längre svaret är att samtidigt som kraven på e-handlare ökat, har också den tekniska utvecklingen av e-handels infrastruktur accelererat. Det finns idag ett helt ekosystem av produkter och tjänster som underlättar olika delar av e-handeln.

På Netrix har vi valt att arbeta med e-handelsplattformen Magento, som med sina mer än 260 000 installationer är en av världens populäraste e-handelsplattformar.

Att skaffa sig den bästa webshopen räcker inte

När vi valde att arbeta med Magento, så var det för att vi tror att e-handel måste ses som en del av en större helhet. Inget företag kan lyckas genom att en gång för alla skaffa sig den bästa webshopen.

Det är naturligtvis viktigt att du redan från början har allt som ger dina kunder den bästa upplevelsen när de handlar i din webshop – och redan i en standardinstallation av Magento finns stöd för det mesta du kan tänka dig – snygga och effektiva designteman, sökmotoroptimering, alla de viktigaste betalsätten, koppling till affärssystem, och mycket annat.

Ta tillvara nya möjligheter

Men det som krävs för att lyckas på sikt är att hela tiden kunna ta tillvara nya möjligheter. Efterhand som din försäljning utvecklas och marknaden förändras behöver du tillgång till ett nätverk av kompetenser och tjänster, så att du hela tiden kan ligga för dina konkurrenter.

Det är här du har den verkligt stora fördelen av att anlita Netrix för att starta och utveckla din webshop.

20 års erfarenhet

På Netrix har vi arbetat med e-handel i snart 20 år. Det gör att vi har erfarenhet av att hjälpa företag att starta e-handel inom snart sagt alla branscher. Och tack vare det stora ekosystem som bildats kring Magentos e-handelsplattform får du också direkt nytta av den produktutveckling som är ständigt pågående världen över.

Säkert har du en del frågor du vill ha svar på innan du bestämmer dig för hur din e-handelssatsning ska se ut och genomföras. Just sådana frågor som är vår specialitet. Och vi blir lika förtjusta varje gång vi får möjlighet att diskutera e-handelssatsningar med nya, unika förutsättningar. Så vänta inte, utan ring oss redan idag, så lovar vi att du kommer att stort steg närmare din optimala e-handelslösning!

Kontakta Netrix

Lars Jonsson, E-handelsrådgivare och projektledare: 0707-138717

Jon Jonsson, E-handelsrådgivare och projektledare: 0723-3108592